top of page

Times Meydanı’nda Kalınacak Oteller

Midtown Manhattan’da bulunan Times Square, ziyaretçiler ve yerliler arasında favori olan ikonik bir konumdur. Burası özellikle yılbaşı kutlamaları için birçok insanın geldiği tatil dönemlerinde daha kalabalıktır.

Yakında New York’u ziyaret etmeyi planlıyor musunuz? Kesinlikle planlayın ve dünyanın en popüler şehirlerinden birini görün. Ayrıca Broadway performansları ve ağız sulandıran yemekleriyle bu canlı şehri keşfedin.

Bu makalede size Times Meydanı’ndaki en iyi otellerden bazılarını, ararken rehberiniz olması için sunmak istedik. Aradığınız kriterlere en uygun oteli seçerek keyifli ve eğlence dolu Times Meydanı gezisi gerçekleştirebilirsiniz. Keyifli okumalar dileriz.

The Westin New York at Times Square

Times Meydanı’nın kalbinden sadece bir blok ötede yer alan The Westin New York at Times Square oteli, geniş odalar sunmaktadır. Olanaklar arasında 47 inç ekran TV’ler, mini barlar, kahve makineleri ve özel tasarım yataklar bulunmaktadır. Hatta bazı odaları siluet manzaralıdır. Oda servisi 7/24 mevcuttur. Burada açık büfe kahvaltı ve çiftlikten taze yiyecekler sunulmaktadır. Foundry Bar’da ise Amerikan yemekleri ve kokteylleri sunulmaktadır. Burada evinizdeki rahatı ve huzuru elde etmenizin yanı sıra muhteşem bir manzaraya sahip olacaksınız.

The Westin New York at Times Square

W New York-Times Square

Tasarımı ile gözde olan bu lüks otel, 10. kattan başlayarak 57. kata kadar odaların bulunduğu Times Meydanı’na bakan bir binada yer almaktadır. Bu otel lüks bir otel olmasının yanı sıra son derece rahat odalar sunmaktadır. Kuş tüyü yastıklar, 49 inç plazma TV’ler, Wİ-Fİ gibi olanaklar sunmaktadır. Mini barlar alkolsüz ve alkollü içeceklerle doludur.  Bir suşi barı ve deniz ürünleri lokantasından Meksika yemeklerine kadar çok sayıda yemek ve içecek seçeneği bulunmaktadır. Ayrıca tatil boyunca sporunu aksatmak istemeyenler için ise mükemmel bir tesis içi fitness merkezi vardır.

W New York-Times Square

Sheraton New York Times Square Hotel

Times Meydanı’nın parlak ışıklarının sadece birkaç blok kuzeyinde ve Central Park’ın altı blok güneyinde yer alan bu Sheraton oteli harika bir seçenektir. Otel genel olarak iş seyahati için ziyaret gerçekleştiren kişiler tarafından tercih edilse de aileler de Sheraton Manhattan’daki caddenin elverişli konumu ve olanakları nedeniyle burayı fazlasıyla sevmektedir. Bu nedenle çok fazla tercih etmektedirler. Ayrıca tesis bünyesinde birkaç restoran bulunmaktadır.

Sheraton New York Times Square Hotel

The Manhattan at Times Square

The Manhattan at Times Square oteli, Midtown West’in merkezinde; neredeyse her metro hattına, Central Park’a, Rockefeller Center’a ve Empire State Binası’na ve Times Meydanı’na yakındır. Kahvaltı ve öğle yemeği için bir kafesi, modern ekipmanlarla donatılmış bir fitness merkezi ve ücretsiz internet erişimi olanağı vardır. Odalar sadedir ancak yumuşak minderli şilteler ve büyük yastıklar içeren konforlu yataklar sunmaktadır. Odada 55 inç düz ekran TV, kahve makinesi ve çok daha fazla seçenek burada bulunmaktadır. Burada muhteşem konforun yanı sıra güzel manzaralara yakın olacaksınız.

The Manhattan at Times Square

Courtyard by Marriott New York Manhattan/Times Square West

Courtyard New York Manhattan/Times Square West oteli; Times Square ve Theatre District, Madison Square Garden, Penn Station ve ana metro hatlarına yakın bir konumda bulunmaktadır. Odalar şehir boyutundadır ancak yüksek katlarda bulunan oda seçeneklerinden birini tercih ederseniz şehir manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. Tüm odalarda düz ekran TV, mini buzdolabı, ücretsiz Wi-Fi ve kahve makinesi bulunmaktadır. Otel bünyesinde iyi bir ağırlık antrenmanı ve kardiyo ekipmanı yelpazesine sahip 24 saat açık bir spor salonunun yanı sıra Starbucks kahve dahil tüm öğünler, atıştırmalıklar ve içecekler sunan bir restoran bulunmaktadır.

Courtyard by Marriott New York Manhattan/Times Square West

Hilton Times Square

Hilton Times Square Times Meydanın merkezinde yer almaktadır ve otel bünyesine birçok lüks olanak sunmaktadır. Otel fazlasıyla etkileyicidir. Olağanüstü manzara sunan odalar 21. kattan başlamaktadır. Kat sayısı ne kadar yüksekse manzara o kadar iyidir ve görüş alanı da bir  o kadar geniştir. Güneye bakan odalar Empire State Binası manzaralıdır. Ayrıca burada fitness merkezi, 24 saat açık mini market, kokteyller ve güzel yemek sunan bir bar ve restoran bulunmaktadır.

Hilton Times Square

Knickerbocker

42.Cadde ve Broadway’in tam kalbinde yer alan beş yıldızlı Knickerbocker oteli, Times Meydanı’nın simgesidir. 1906 yılında inşa edilen ve John Jacob Astor’a ait olan asırlık bir binada yer almaktadır. Buranın martininin doğduğu yer olduğuna inanılmaktadır. Odalar geniştir ve kaz tüyü yastıklar ile huzurlu bir uyku ortamı sağlanmaktadır. Ayrıca burada aydınlatmayı ve oda sıcaklığını kontrol eden masalar ve büyük düz ekran TV’ler gibi yüksek teknoloji özellikleri de sunulmaktadır. Ek olarak alkolsüz içecekler ve şişe su da mini barlarda ücretsiz bir şekilde ziyaretçilere sunulmaktadır. Tesiste muhteşem manzaralı popüler bir çatı terası, bir kahveci, lüks bir restoran ve iyi donanımlı bir fitness merkezi bulunmaktadır.

Knickerbocker

The Langham, New York

Times Meydanı’na 10 dakikadan biraz fazla yürüme mesafesinde bulunan Langham Place, lüks bir ortam sağlayan beş yıldızlı bir oteldir. Her süitte bir mutfak ve muhteşem şehir manzarası için tavandan tabana pencereler bulunmaktadır. Ayrıca tüm odalarda ücretsiz Wi-Fi, düz ekran TV ve kahve makinesi bulunmaktadır. Tesis, modern dokunuşlarla nefis İtalyan ve Fransız yemekleri sunmaktadır. Ek olarak barda ise etkileyici bir kokteyl ve şarap listesi sunmaktadır. Cömert bir spa, 24 saat açık spor salonu ve kuaför salonu da vardır.

The Langham, New York

New Comfortable Studio Apartment by Times Square

Central Park, Times Meydanı, Rockefeller Center, Penn Station, Broadways ve daha fazlasına yakın bir konumda bulunan bu iki kişilik apart, konforlu bir konaklama ve pastoral bir konum için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. Kısa bir yürüyüş mesafesinde çok sayıda restoran, bar ve kulüp vardır. Wi-Fi, Netflix ve diğer akış uygulamalarına sahip düz ekran TV ve harika bir duş ve banyo malzemeleri içeren geniş bir banyo içermektedir.

New Comfortable Studio Apartment by Times Square

Yotel New York

Yotel New York oteli, Times Meydanı’na sadece üç blok uzaklıktadır. Uygun fiyatları ve modern atmosferiyle tanınmaktadır. Burada ziyaretçilere ücretsiz bisiklet kiralama ve ücretsiz sabah yoga dersleri keyfi sunulmaktadır. Otel bünyesindeki Green Fig restoran, Akdeniz füzyon mutfağı sunmaktadır. Geceleri ise burası gözde bir bara dönüşmektedir. Odalar küçüktür ancak havalı bir tasarıma sahiptir. Ayrıca odalar ücretsiz Wi-Fi, düz ekran TV’ler ve gürültü önleyici pencereler ile donatılmıştır.

Yotel New York

Hyatt Centric Times Square

Hyatt Centric Times Square, pastoral bir konuma ve etkileyici manzaralara sahiptir. Ayrıca bir spa salonu ve  24 saat açık bir spor salonu bulunmaktadır. Odalarda ücretsiz Wi-Fi, kahve makinesi, düz ekran TV’ler ve lüks banyosu bulunmaktadır.

Hyatt Centric Times Square

Makalede bulunan hangi oteli seçerseniz seçin güzel manzaraya ve konforlu bir otel odasına sahip olacağınıza emin olabilirsiniz. Haydi o zaman bütçenize ve size uygun bir otele karar vererek New York seyahatinizi gerçekleştirin!










Bu tarz konularda daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayıp yazılarımıza göz atabilirsiniz.

45 görüntüleme
bottom of page