top of page

2024 Lexus LC Serisinin Tüm Yenilikleri

Lexus LC500 ve LC500h, dokunmatik panelden vazgeçen son Lexus modeller olarak göze çarpıyor. Ayrıca Lexus'un yeni gözdelerine yeni iç ve dış renk seçenekleri de eklendi. 2024 Lexus LC coupe ve convertible modelleri, birçok yükseltme ile donatılmış. En dikkate değer özellik olarak dokunmatik ekranlı bir bilgi-eğlence sistemi bulunduğu gözlerden kaçmıyor. LC500, 471 beygir gücünde 5.0 litrelik bir V-8 motor kullanmaya devam ederken, LC500h, 354 beygir gücünde bir hibrit sistem tercih edilmiş. İki model de 2024 Haziran ayında ABD'de satışa sunulacak.


En beğenilen Lexus modellerinden olan etkileyici LC, sonunda önemli bir eksikliğinden vazgeçti:. Son zamanlarda lüks markanın ürün gamından kaybolmaya başlayan sinir bozucu dokunmatik panel bilgi-eğlence kontrol cihazından kurtuluyor. 2024 Lexus LC500 ve LC500h nihayet 12.3 inç dokunmatik ekranlı daha yeni bir bilgi-eğlence sistemi benimserken, diğer yeni renk seçeneklerinden ve özelleştirme imkanlarından da faydalanıyor.


Güncellenen gösterge paneli radikal bir şekilde farklı görünmese de, merkezi ekran artık bir tablet tarzı dokunmatik ekran olarak tasarlanmış ve önceki modele kıyasla merkezi konsoldaki zor kullanımlı dokunmatik panel yerine bu ekranı kontrol ediyor. Bu aynı zamanda ekranın en yeni Lexus Arayüzü yazılımını çalıştırdığı anlamına gelir. Bu yazılım, kablosuz güncellemelere olanak tanırken, bir sesli asistanı ve ek bağlantı özelliklerini de içeriyor.


Yeni dış renkler arasında Ultrasonic Blue Mica 2.0 ve Copper Crest bulunuyor ve Copper Crest adında yeni bir iç renk seçeneği de mevcut. Lexus, müşterilere daha geniş bir renk kombinasyonu, jant seçenekleri ve isteğe bağlı özelliklerle LC'lerini özelleştirebilmelerini sağlayan "Bespoke Build" programını sunmaya başlayacak. Bespoke Build seçeneği, karbon fiber tavan, dönüştürülebilir versiyonda yumuşak üst için farklı renkler ve ekstra 1900 dolar maliyeti olan yeni bir mavi ve beyaz iç mekan renk düzeni gibi seçenekler sunuyor.


LC coupe veya convertible modellerinde mekanik olarak herhangi bir değişiklik bulunmuyor. Coupe versiyonunda LC500'de doğal emişli 471 beygir gücünde 5.0 litrelik bir V-8 motor, LC500h'de ise 354 beygir gücünde 3.5 litrelik bir V-6 kullanan hibrit bir güç aktarma sistemi bulunuyor; convertible versiyonu ise sadece V-8 motor seçeneğine sahip.

73 görüntüleme
bottom of page