top of page

ABD’deki Aile Plajları

Yaz ayı deniz, kum ve güneşin bir arada olması ile mükemmel bir tatil fırsatı sunmaktadır. Yaz tatilinde kumdan kale yapmak, uçurtma uçurmak ve dalgalarda yüzmek akıllarda kalıcı aile tatili anıları bırakacaktır. Bu keyifli ve güzel yaz tatilleri için çocuklardan yetişkinlere kadar herkesin iyi vakit geçirmesini sağlamak amacıyla en doğru konumu seçmek önemlidir. ABD’de batı kıyısı noktalarından New England adalarına kadar, bir sonraki plaj kaçamağınız için bu listede size ve ailenize uygun mükemmel bir konum bulacağınıza emin olabilirsiniz.

Haydi gelin ABD’de aileler için uygun olan plaj konumlarına birlikte göz atalım.

Destin, Florida

Destin, Henderson Beach Eyalet Parkı’ndaki beyaz kumlu etkileyici plajları ile aile dostu bir konumdur. Buradaki deniz, yaz güneşinde serindir ve aynı zamanda zümrüt renge sahiptir. Burada korsan temalı yolculuklar ve yunus izleme turları da dahil olmak üzere tekne turları düzenlenmektedir. İskeleden deniz paraşütü ve jet ski gezileri dahil bir çok farklı macera türü deneyimleyebilirsiniz veya kürek sörfü ve kano kiralayabilirsiniz. İskele, sahil boyunca yaklaşık çeyrek mil uzanır. Burada barlar ve restoranlarda canlı müzik eğlencesi bulunmaktadır.

ABD'deki Aile Plajları : Destin, Florida

Hilton Head, South Carolina

Hilton Head, rahatlamak ve birçok aktivitenin tadını çıkarmak için harika bir konumdur. Coligny Beach, yaz aylarında bir cankurtaran ile sahil barları, şemsiye ve sandalye kiralama gibi birçok olanakla donatılmış, en popüler plajdır. Burada bir deniz feneri, olağanüstü golf sahaları ve kumda bisiklet sürmek için fırsatlar vardır.

ABD'deki Aile Plajları : Hilton Head, South Carolina

Myrtle Beach, South Carolina

Aile dostu bir plaj olan Myrtle Beach, yalnızca güneşlenmek için muhteşem kumlar ve yüzmek için muhteşem mavi sular sunmakla kalmaz, aynı zamanda bir mil boyunca uzanan bir tahta kaldırım ve yürüyüş yolu sunmaktadır. Burası SkyWheel, oyun salonları, hediyelik eşya dükkanları ve yemek mekanları gibi eğlenceler ile karnaval benzeri bir atmosfere sahiptir.

Yaz gecelerinde büyük bir havai fişek gösterisinin yanı sıra hokkabazlar ile canlı eğlencenin keyfini çıkarabilirsiniz. Jungle Lagoon, Treasure Island ve Captain Hook’s Adventure Golf gibi tüm ailenin oynayabileceği mini golf sahalarının yanı sıra daha deneyimli olan bireyler için olağanüstü 18 delikli golf sahaları bulunmaktadır.

ABD'deki aile Plajları : Myrtle Beach, South Carolina

Seaside, Oregon

Seaside, kumdan kale yapımından sörf yapmaya kadar neredeyse sonsuz aktivite sunan üç mil uzunluğundaki plaja sahip aile dostu bir sahil kasabasıdır. Burada yürüyüş yapmaya ve bisiklete binmeye uygun olan 1,5 mil uzunluğunda bir yürüyüş yolu bulunmaktadır.

aile plajı Seaside, Oregon

Maui, Hawaii

Maui, Hawaii adalarının en popülerlerinden biridir. Aynı zamanda güneydeki Wailea ve Makena’dan batıdaki Kaanapali plajlarına kadar en güzel plajlardan bazılarına sahiptir. Burada deniz kaplumbağalarının yanında şnorkelle yüzmek, profesyonel hula dansı performanslarının tadını çıkarmak ve yemyeşil Iao Valley Eyalet Parkı’nı keşfetmek için müthiş fırsatlar bulunmaktadır. Ayrıca burada dünyanın en güzel manzaralarından biri olan Road to Hana‘yı ziyaret etmeden tatilinizi sonlandırmayın.

Maui, Hawaii

Long Beach, Washington

Washington eyaletinin güneybatı kıyısında yer alan Long Beach, 28 mil uzunluğundaki plajıyla “Dünyanın En Uzun Plajı” olması ile ünlüdür. Burada tadını çıkarabileceğiniz her türlü aktivite vardır ama en popüler aktivite uçurtma uçurmaktır. Long Beach, her yıl Ağustos ayında uluslararası üne sahip Washington Eyaleti Uluslararası Uçurtma Festivali’ne ev sahipliği yapmaktadır. Bu festival dünyanın dört bir yanından ziyaretçiyi kendi bünyesine çekmektedir. Aynı zamanda Long Beach, Dünya Uçurtma Müzesi ve Onur Listesi’ne de ev sahipliği yapmaktadır.

Long Beach, Washington

Coronado, California

Kaliforniya’da yer alan San Diego, güzel plajları ve çok sayıda cazibe merkezi ile popüler bir aile tatil yeridir. Kuma karıştırılan mineral mika sayesinde altın renginde parıldayan yumuşak kumların tadını çıkarmak için Coronado Adası’ndaki Coronado Central’a gitmelisiniz.

Coronado, California

Cape May, New Jersey

Ülkenin en eski sahil beldesi olan Cape May’de ailelere uygun, eğlence dolu üç kilometrelik plajlar vardır. The Cove ve Sunset Beach gibi birçok popüler plajda kayak, sörf, yüzme ve güneşlenmenin keyfini çıkarmak fazlasıyla eğlenceli olacaktır. Mevsim ne olursa olsun, ziyaretçiler burada bol miktarda yerel eğlencenin, sanat gösterilerinin, hayvanat bahçesi ziyaretlerinin ve lezzetli craft biraların tadına bakmanın keyfini çıkarabilirler. Cape May Müzik Festivali gibi festivaller de bu konumu fazlasıyla eğlenceli bir hale getirmektedir.

Cape May, New Jersey

Virginia Beach, Virginia

Virginia Beach; canlı müzik, sokak performansları, yiyecek satıcıları ve okyanus kıyısındaki tahta kaldırımı ile fazlasıyla eğlenceli bir tatil imkânı sunmaktadır. Daha sakin bir plaj deneyimi için bozulmamış kum tepeleri ve sakin suları ile gözlerden uzak Sandbridge Plajı’nı da ziyaret edebilirsiniz.

Virginia Beach, Virginia

Nantucket, Massachusetts

Cape Cod sahilinden 48 mil uzakta bulunan Nantucket’e bir feribot yolculuğu ile kolayca ulaşılabilmektedir. Burası sıcak bir yaz gününde sakin suları ile aileler için ideal olan bir plajdır. Ayrıca çocuk plajı da bulunmaktadır. Ek olarak burada yaz aylarında piknik alanları, oyun alanı ve ücretsiz akşam konserleri de düzenlenmektedir. Ada aynı zamanda güzel deniz fenerlerine, bisiklet yollarına, bir balina müzesine ve gençlerin kesinlikle seveceği Maria Mitchell Akvaryumuna ev sahipliği yapmaktadır.

Nantucket, Massachusetts



Bu tarz konularda daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayıp yazılarımıza göz atabilirsiniz.

92 görüntüleme
bottom of page